guld klistermærker
DEKORATION, KREATIV

Design dine egne unikke guld klistermærker og sølv klistermærker

Flotte gyldne klistermærker. Hos Ikast Etiket er det let at designe dine egne klistermærker i guld eller sølv klistermærker.
Du designer dine klistermærker online:

  • Design online: Design dine klistermærker online hos Ikast Etiket. Du skriver tekst, vælger farver, figurer osv. på Ikast Etikets hjemmeside. Du behøver ingen særlige færdigheder for at designe. Husk altid at tjekke, at klistermærkerne har den ønskede størrelse og form. Hvis ikke, kan du let ændre det i designeren.
  • Upload et færdigt design: Har du allerede et færdigt design, som du har designet i photoshop, illustrator, canva eller et andet program, kan du uploade det direkte til hjemmesiden. Husk at definere størrelse og form på klistermærkerne.
  • Du kan også kombinere de to ovenstående muligheder og uploade logo, billeder eller lignende og tilføje tekst eller andre elementer på dit design.

Tip til at finde den rette størrelse på klistermærker: Et godt tip til at tjekke om klistermærket har den rette størrelse er at klippe et stykke papir ud i den størrelse, du vil have det færdige klistermærke. Læg papiret, der hvor klistermærket skal bruges. Mål papiret, når du har den rigtige størrelse og design selv klistermærker i samme størrelse.

Sådan kan du få fede effekter på dine klistermærker i sølv og guld

Når du designer klistermærker i guld og sølv, kan du få måde matte og blanke flader på klistermærket. Det betyder, at du kan få nogle ret flotte effekter, som på billedet herunder. På de flotte klistermærker, kan du se at fx skæg og øjenbryn har en blank overflade, mens resten af guld klistermærket er mat. De felter, der er i den oprindelige fil hvide, mens transparente felter giver den matte overflade. Sorte og farvede designelementer giver også en mat overfalde.

Klistermærkerne herunder er begge trykt på sølvfolie. Det giver en virkelig flot effekt at trykke et billede på sølvfolien og billedet får en mat overflade, som ser meget eksklusiv og lækker ud.

Klistermærker til bryllup, sølvbryllup og guldbryllup

Klistermærker i guld og sølv er oplagte hvis du skal bruge klistermærker i forbindelse med en bryllupsfest. Til guldbrylluppet skal klistermærkerne selvfølgelig være guldfarvede, mens de til sølvbrylluppet skal være i sølv. Men som du kan se på eksemplerne ovenover kan man sagtens bruge de to metalfolier i andre sammenhænge.

Brug klistermærkerne når du skal uddele 1. præmie og 2. præmie

Guld klistermærker og sølv klistermærker er også oplagte i forbindelse med præmieoverrækkelser, som et alternativ til medaljer. Du kan sætte klistermærkerne uden på gaver, kort eller lignende, når der skal overrækkes præmier. det kan også bare være en æske chokolade som let omdannes til en 1. præmie ved at få et guld klistermærke sat på.

Guld klistermærker med logo – Sølv klistermærker med logo

Hvis du har en virksomhed kan du også bruge klistermærkerne i sølv og guld som logo klistermærker. Du skal bare uploade dit logo online hos Ikast Etiket. Brug klistermærkerne udenpå forsendelser, firmagaver, indpakning eller som en lille reklame på dine varer. Du kan også sætte en QR-kode på klistermærkerne med link til dit website, instagram eller andre sociale medier.

hvordan vil du gerne bruge de metalliske klistermærker? Del med os i kommentarfeltet. Husk klistermærkerne er meget slidstærke og du kan sagtens bruge dem udenddørs.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.