bordkort med navn
BORDPYNT, DEKORATION, KREATIV

Bordkort med navn

Hos Ikast Etiket kan du let lave klistermærker til dine bordkort med navn.

Fordelen ved at bestille klistermærker med navn til dine bordkort er, at du får et meget ensartet resultat, som er svært at få, sammenlignet med, hvis du skriver i hånden (med mindre du selvfølgelig er øvet i kalligrafi).

En anden fordel er, at du stadig kan udfolde dine egne kreative evner. Du kan klippe, klistre eller folde helt unikke bordkort – og når de er klar, sætter du bare klistermærket på. Bestiller du færdigtrykte bordkort med navn, er bordkortene ofte meget ensartede og flade.

Når du bestiller klistermærker med navn kan du designe mærkaterne, så de kommer til at se ud, præcis som du gerne vil have dem. Du kan fx vælge at lave klistermærkerne transparente, så er det kun selve trykket, der er være tydeligt, når du sætter klistermærkerne på.

Lav små gaver til dine gæster

Det har i de senere år været meget populært at have små gaver eller favors til sine gæster til større fester, som bryllupper, konfirmationer og barnedåbsfester. I stedet for både at lave bordkort og små søde gaver til gæsterne, kan du lave en gave, som også fungerer som bordkort. Herunder kan du se hvordan helt simple pilleæsker er blevet fine gaver, der også er bordkort. I æskerne kan I lægge alt fra hovedpinepiller, tyggegummi, nødder, M&Ms eller noget helt andet, som betyder noget for jer og jeres gæster.

I dette eksempel har vi valgt at sætte en transparent etiket uden på et lille glas. I det lille glas er der plads til små snacks eller noget andet, som I synes er hyggeligt eller sjovt at jeres gæster tager med hjem.

Sådan skriver du navn på dine bordkort ensartet

Synes du det er svært at skrive pænt i hånden, findes der flere tricks til at “overføre tekst”, men det er meget tidskrævende og kan let virke uoverskueligt, hvis man skal gøre det på mange bordkort. Men vil du gerne have håndskrift kan du gøre som følgende:

  1. Start med at printe de navne ud, du skal skrive på bordkortene.
  2. Print navnene ud med sort, så det er nemt at læse.
  3. Læg papiret på en plan overflade. Læg et stykke bagepapir eller madpapir henover dit print med navne.
  4. Skriv nu navnet af med en blyant på bagepapiret. Blyanten må ikke være for spids, for så går der let hul i bagepapiret.
  5. Når du har skrevet navnet af, skal male hele bagsiden af bagepapiret med kridt.
  6. Nu kan du overføre navnet til bordkortet. Læg bagepapiret på bordkortet og skriv oven i navnet igen.
  7. Nu står navnet med kridt på bordkortet og du kan skrive det, med den tusch, du gerne vil bruge til at skrive med.

Andre ideer til bordkort med navn

Der er uendeligt mange muligheder for at lave bordkort med navn. På billedet til venstre er det ét stort klistermærke, der er viklet om en Smartiesæske. Synes du det er for bøvlet at bestille klistermærker med alle gæsternes navne, men kan du godt lide effekten med et klistermærke af festens midtpunkt, kan du sagtens gøre som på billedet til højre, hvor der er lavet en komi af klistrmærke og navn skrevet på bordkortet i hånden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.