KREATIV

Borddækning nytårsaften

Når vi tæller ned til det nye år, samles venner og familie om et festligt bord til en mindeværdig fejring. Borddækning til nytårsaften er ikke kun en praktisk forberedelse. Bordet er for mange samlingsstedet til den fest, der afspejler glæden og forventningerne til det kommende år. I dette blogindlæg vil vi dykke ned i, hvordan du kan kick-starte nytårsfesten med et veldækket bord. Vi inspirerer dig til at bruge labels, etiketter, flaskeetiketter og klistermærker til at skabe en festlig atmosfære ved årets sidste måltid.

Start med et knaldgodt tema

Borddækningen til nytårsaften begynder med et tema. Vælg farver, der symboliserer din stil eller måske forventninger til det nye år? Sølv og guld er klassiske nytårsfarver og fungerer altid, hvis du er i tvivl. Når du har din base, er det tid til at tænke på detaljerne. Lys og servietter kender vi fra årets øvrige fester, men til nytårsaften er det ikke usædvanligt at gå all-in på serpentiner, glitter og konfetti.

Flaskeetiketter: Skål for nytåret

Drikkevarer er en central del af nytårsfejringen, og flaskeetiketter kan transformere den mest almindelige flaske til en del af festen. Brug flaskeetiketter fra Ikast Etiket til at tilføje et festligt twist, hvad enten det er på vinflaskerne, vandkaraffelen eller den særlige nytårscocktail. Lav skøre flaskeetiketter med fun facts, billeder, kærlige hilsner eller minder fra året der er gået. Upload dine egne billeder eller grafik online, når du bestiller flaskeetiketter. Flaskeetiketterne er nemme at fjerne igen, så du kan også sagtens sætte dem på glas, karafler og andre glasoverflader. Brug fx flaskeetiketterne til at sætte navn på glas, skrive menuen, sætte 2024 på flaskerne eller ideer til lege eller samtaleemner.

Festklistermærker til slik og chokolade

Med festklistermærker fra Ikast Etiket kan du give chokolader og desserter et festligt touch. Sæt klistermærkerne på chokolader eller små tandstikker og stik dem ned i kager og desserter. Det er dig, der bestemmer tekst og billeder på festklistermærkerne. Du kan lave frække, skøre, sjove, søde eller helt enkle klistermærker med teksten 2024. Det er helt op til dig. Du kan også lave festklistermærker eller navnelapper med gæsternes navne, som du bruger til bordkort eller på glas, så hver enkelt gæst, kan kende sine eget glas hele natten.

Klistermærker til indpakning

Hvis du vælger at udveksle gaver med dine gæster er klistermærker til indpakning en fin detalje, der kan gøre din gaveindpakning personlig og skille sig ud fra de andre gaver. De er ikke kun dekorative, men også en måde at identificere gaven på, uden at det bliver forvirrende.

Flotte nytårsservietter du kan bruge år efter år

Vil du gerne spare på engangsservietter, kan du sy dine egne servietter og pynte dem med labels med “NYTÅR”. Hvis du undlader at skrive årstal, kan servietterne bruges år efter år.

Sammenfletning af det hele

Det ultimative nytårsbord er en sammenfletning af disse elementer – fra de store linjer til de mindste detaljer.

Som du forbereder dig på at sige farvel til det gamle og byde det nye velkommen, lad disse ideer guide dig til at skabe et bord, der vil blive husket langt ind i det nye år. Godt nytår!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.