HALLOWEEN

Bliv klar til Halloween – 10 utrolige græskar

Design og bestil tøjmærker og navnebånd til dine hjemmelavede halloween kostumer:

Én gang om året er græskar den mest populære vare i supermarkedernes frugt- og grøntafdelinger overhovedet. Når Halloween banker på døren, skal både højtiden og dine gæster bydes velkommen allerede ved hoveddøren af et udskåret græskar med lys i.
De kan være sjove, skræmmende, skæve, skøre og meget andet. Og hvis de oven i købet kan imponere naboen lidt, så gør det da ikke noget.

Halloween- og græskar-traditionen er direkte importeret fra USA. Så hvorfor ikke lade sig inspirere af de bedste græskarfolk i verden og kigge lidt nærmere på nogle af amerikanernes fantastiske kreationer.

Vi har samlet 10 stk. herunder.

1. Kannibalen

Dette græskar et lidt af en Halloween-klassiker, men det gør det ikke mindre sjovt og iøjnefaldende på din trappesten.

Foto: ateng photography

2. Det gale græskar

Rablende vanvid. Dét er, hvad dette græskar udstråler, men kreativt og morsomt er det i hvert fald også.

Foto: Dailypicksandflicks.com
Foto: Dailypicksandflicks.com (kilde ikke længere tilgængelig)

3. Lækkert Lego-look

Dette græskar understreger den legesyge stemning, som Halloween byder på ved at benytte det meget velkendte legetøjsfirma Lego som tema.

Foto: Kenny Louie
Foto: Kenny Louie

4. Græskaret, der får dig til at smile

Det er utroligt svært at lade være med at smile, når man ser dette græskars store, lalleglade fjæs, og hvilken bedre velkomst kan man give sine gæster end et stort smil ved hoveddøren?

Foto: Philip Hay
Foto: Philip Hay

5. Det syge græskar

Man kan hurtigt få lidt kvalme af alt det slik, man får samlet ind til Halloween, og det opkastende græskar er lidt af en klassiker i den kreative græskargenre.

Foto: Trendhunter.com
Foto: Trendhunter.com (kilde ikke længere tilgængelig)

6. Det drengede – Spiderman

Enhver dreng gennemgår en Spiderman-periode i sit liv, og så skal ALT bare være med Spiderman; penalhuse, nattøj, fødselsdagskager og altså også Halloween-græskar.

Foto: Trucy Smith - TruffleShuffleBlog
Foto: Trucy Smith – TruffleShuffleBlog

7. Det pigede – Hello Kitty

Halloween er som udgangspunkt en uhyggelig højtid, men hvis du gerne vil forsøde det hele lidt, så kan du jo starte med at lave et nuttet Hello Kitty-græskar i stedet for de traditionelle uhyggelige modeller.

Foto: Taylor Durden
Foto: Taylor Durden

8. For Mac-elskerne

Nogle logoer er så ikoniske, at de kan benyttes i nærmest enhver sammenhæng og stadig få én til at tænke på firmaet bag. Apple må være et godt bud på dette, for selv skåret i græskar står logoet knivskarpt og leder tankerne hen på Mac-computere, iPhones og iPads.

Foto: Rivertarts
Foto: Rivertarts

9. Den med bøjle på tænderne

Selv et græskar kan åbenbart komme i puberteten. Og blive udsat for at måtte klare sig igennem en periode med bøjle på tænderne. Det er virkelig et både opfindsomt og morsomt twist.

Foto: Funnyhalloweenpictures.com
Foto: Funnyhalloweenpictures.com

10. Det mareridtsfremkaldende – og meget avancerede – græskar

Hvis man søger på nettet og hopper ind på diverse amerikanske sider, så kan man se, at der er mange, som virkelig har udviklet græskar-udskæringerne nærmest til en kunstart. Det er måske ikke lige disse modeller – som denne uhyggelige The Shining-model – du selv er klar til at kaste dig over – men flotte og inspirerende, dét er de i hvert fald.

Foto: Twistedsifter.com
Foto: Twistedsifter.com

Så, nu gælder det bare om at stikke ned efter et græskar eller to og lade kreativiteten udfolde sig. Hvis  andre kreative projekter presser sig på, så kan det i høj grad betale sig for dig at smutte forbi ikastetiket.dk, hvor du kan finde masser af gode ting til for eksempel dine syprojekter.

God fornøjelse. Og ‘happy Halloween’. Du kan se alle vores ideer til Halloween her

One thought on “Bliv klar til Halloween – 10 utrolige græskar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.