bordkort barnedåb
BORDPYNT, KREATIV

Bordkort barnedåb

En barnedåb eller navngivningsfest er i mange familier en ret uformel begivenhed, men det er alligevel en fest, hvor mange gerne vil dække et festligt bord med bordkort. Når man byder en lille ny velkommen i familien er det derfor oplagt at bruge billeder af den lille ny. Hos Ikast Etiket kan du uploade et bilede af festens midtpunkt og bestille klistermærker med de(t) valgt(e) billeder. Du kan selvfølgelig bruge fotoklistermærkerne på bordkortene, men de kan også sagtens bruges til andet i forbindelse med festen. Det er er dig, der bestemmer hvor store klistermærkerne skal være og du kan nemt lave forskellige klistermærker med samme design i forskellige størrelser.

Invitationer og klistermærker i samme tema

Når du skal lave bordkort er det fint at designe klistermærker til både invitationer og bordkort med samme tema. Her har vi brugt de fine illustrationer fra Bamses Billedbog, som du frit kan bruge, når du designer online hos Ikast Etiket. Der er mange illustrationer med både Bamse, Ælling og Kylling, så hvis du har lyst kan du vælge unikke figurer til hver enkelt gæst. De færdige klistermærker kan du klistre på traditionelle bordkort i pap, på servietten, på glasset, små slikposer eller noget helt andet.

Synes du, det er lettere kun at lave ét enkelt design af klistermærker i stedet for at taste alle navne ind, kan du sagtens bestille X antal ens klistermærker og skrive navne på i hånden, som på billedet herunder.

Du kan også tage udgangspunkt i denne fine idé med aftryk. Men I stedet for at lave 30 aftryk, kan du lave et par stykker, som du scanner ind med din smartphone og uploader som et billede til den online designer hos Ikast Etiket. Personligt synes jeg 2-3 aftryk af min babys fod var rigeligt for tålmodigheden, både hos baby, far og mor.

BIllede herfra: https://www.pinterest.dk/pin/503769908334772855/
Billedet her er af en konfirmand, men ideen kan sagtens bruges til en barnedåb. Billedet er redigeret i app’en “Arta” og trykt som et sølvklistermærke.

Andre ideer til bordkort til barnedåben

Skal bordkortene til din lille baby være helt simple, kan du også finde nogle smukke sten på en strand eller i naturen, som I kan skrive på med en sprittus/permanent marker.

Billede herfra: https://www.pinterest.dk/pin/3940718417632027/

Du kan også stjæle denne festlige ide med vimpler på sugerør. Det er enkelt og alligevel ret fint.

Billede herfra: https://www.pinterest.dk/pin/844493665823954/

Det er hyggeligt at gemme bordplanen fra barnedåben, så dit barn kan se den, når han/hun bliver stor og gerne vil høre om sin barnedåb.

Ekstra lækkert pynt til barnedåben

Du kan også lade dig inspirere at denne lækre pynt på billederne herunder. Her har vores søde kunder lavet deres egne etiketter, som er designet til at passe perfekt på de købe chokolader. Det giver virkelig en fin effekt og er meget personligt. Hvis du vil designe dine egne etiketter til chokolader, kan du gøre det på denne side: ikastetiket.dk/klistermaerker-til-festen. Her har vi også fundet nogle af de mest populære chokolader og lagt målene ind på siden, så det er meget nemt at lave lækkert pynt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.