EVENTS, OMSÆTNING

7 tips: Sådan skaber du massivt mersalg i studenterugen

Snart kommer den store forløsning for landets 3. g’ere, når tre års hårdt slid med næsen dybt begravet i bøgerne er slut, og studenterugen melder sin ankomst sidst i juni. Og det er ikke kun de kommende studenter, der glæder sig.

For landets barer og diskoteker er studenterugen en kæmpe mulighed for at generere ekstra stor omsætning, når tusindvis af unge skal fyre den maks af, og den ene fest afløser den anden i en hel uge.

Men hvordan sikrer du egentlig, at det er på din bar, de feststemte unge fejrer deres huer? Her har du syv tips til, hvordan du maksimerer omsætningen i studenterugen.

1. Sælg armbånd med drinksbilletter

Sælg armbånd med 5 eller 10 aftagelige drinks- eller ølbilletter. Så er det let for de unge at få fyldt op, når glasset er tømt – og du er garanteret en minimumsomsætning, allerede inden de når op i baren første gang. Køen i baren bliver endda også kortere. For betalingen er jo klaret på forhånd, så ekspeditionen tager næsten ingen tid. Desuden bliver der meget færre kontanter, som skal håndteres i baren i løbet af aftenen.

2. Få de unge til at blive længere

Med 10 drinksbilletter på armbåndet øger du også sandsynligheden for, at de unge bliver længere til festen og køber ekstra drikkevarer. Ingen vil gå hjem med ubrugte billetter. Og vælger nogen alligevel at gøre det, klinger det bare ekstra godt i din kasse.

3. Giv studenterrabat på armbånd med drinks- eller ølbilletter

Alle elsker et godt tilbud – især unge med et slunkent SU-budget og hårdt prøvet dankort. Så hvorfor ikke gøre noget ekstra for studenterne og sælge armbånd med drinks- eller ølbilletter til nedsat pris, så de unge for eksempel får fem drinks for fires pris i anledning af studenterugen? Studenterne bliver glade for at spare penge – og de køber sikkert drink nummer seks, når billetterne på armbåndet er brugt op.

4. Få studenterne til at komme tilbage med forskellige armbånd hver dag i ugen

Som navnet antyder, er studenterugen ikke bare en enkelt dag med fest og farver. De fleste studenter fester igennem og går i byen aften efter aften ugen ud.

Hvad ville det betyde for din omsætning, hvis du kunne sørge for, at de unge ikke bare kommer til netop din bar den ene dag, men vender tilbage fem aftener i træk?

Hvis du får lavet armbånd af papir eller festivalarmbånd i forskellige design eller farver til hver aften, kan du give særlig rabat til de studenter, der er loyale og kommer tilbage aftenen efter med armbåndet fra den foregående dag på håndleddet. Eller du kan sætte en drink eller en flaske på højkant til dem, der kommer forbi din bar eller dit diskotek for eksempel fem dage i træk.

5. Brug armbånd som reklame

Mange diskoteker bruger stempel eller entrébilletter som bevis for, at der er betalt i døren. Men hvis du i stedet giver de unge et armbånd om håndleddet, har du levende ambassadører og reklamesøjler til at gå rundt i byen dagen lang med et synligt bevis på en fed fest aftenen i forvejen, inden festen igen fortsætter på dit diskotek om aftenen.

Studenterne beholder ofte armbåndet på hele ugen som et godt minde om en god fest. Derfor har et armbånd stor brandingværdi, og den bedste reklame er altid en anbefaling fra én ung til en anden.

6. Få studentene til at komme tidligt på aftenen

Der er ikke meget omsætning i, at de unge sidder derhjemme og forfester den halve nat. Sørg i stedet for, at den fedeste fest starter så tidligt som muligt på dit diskotek eller din bar. Det kan du for eksempel gøre ved at give en gratis drink eller fri adgang til alle, der kommer inden midnat.

7. Arrangér et pubcrawl

Studenterugen er noget helt særligt for de unge, og det kræver selvfølgelig en helt særlig fest. Samtidig har du brug for at sikre, at studenterne vælger at feste i det område eller den by, hvor din bar eller dit diskotek ligger – og tiltrække unge fra andre steder.
Du opnår det hele ved at gå sammen med de andre ‘gå i byen’-steder i dit område om at arrangere et pubcrawl, der starter først på aftenen. Brug for eksempel et særligt armbånd, der giver adgang til alle de steder, der deltager. Så kan de unge selv vælge hvilken rækkefølge, de besøger barerne og diskotekerne i.

Et pubcrawl betyder selvfølgelig, at du skal dele den totale omsætning med de andre barer og diskoteker i området. Men når I går sammen, øger I sandsynligheden for, at studenterne lader jeres område danne rammen for aftenens fest. Samtidig sørger I for at tiltrække studenter fra andre dele af byen.

Om Papirarmbånd

ikastetiket.dk har flere muligheder indenfor papirarmbånd:
1. Uden tryk fra lager, som bestilles via vores hjemmeside og leveres fra dag til dag.
2. Papirarmbånd med tekst påtrykt, som bestilles via vores hjemmeside.
3. Papirarmbånd med logo/grafik bestilles her eller via e-mail på info@ikastetiket.dk.

Køb dine papirarmbånd her.

Entréarmbånd med aftagelige billetter

Entréarmbånd med 5 eller 10 aftagelige billetter fås i farverne sort, hvid, rød, neon-lime, neon-gul eller orange glow-in-the-dark.

Køb dine entréarmbånd med aftagelige billetter her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.