EVENTS, SIKKERHED

Vælg det rigtige festivalarmbånd

Der findes mange forskellige typer af festivalarmbånd. Det er ikke for at forvirre dig som kunde, at udvalget er stort. Men simpelthen fordi der er så mange forskellige behov at imødekomme er der mange varianter. Samtidig bliver rigtigt mange festivalarmbånd customized og som kunde har du derfor mulighed for at designe festivalarmbåndet, så det passer perfekt til dine ønsker. 

I denne guide vil vi hjælpe dig med at vælge det rigtige festivalarmbånd.

Papirarmbånd og ONCE

Papirarmbånd er lavet af et papirlignende materiale, der hedder tyvek. Tyvek er slidstærkt og kan sagtens holde til at blive fugtigt ved håndvask eller regnvejr. Armbånd af tyvek er en billig løsning – og armbåndene kan sagtens holde flere dage. Armbånd i tyvek kan bestilles med tryk fra kun 10 stk i mange standardfarver. Skal du have dit eget design og logo trykt på dine papirarmbånd skal du bestille fra 100 stk. Papirarmbånd med tryk kan leveres på kun 1-3 arbejdsdage mod expressgebyr. Vil du have det lidt ekstra fedt, kan du vælge full-colour tryk.

ONCE minder om papirarmbånd, men der er mulighed for at trykke flere detaljer på ONCE. Hvor tyvekarmbåndet har en lidt ru overflade er ONCE blankt og glat.

Fra venstre:
Papirarmbånd – Papirarmbånd med full-colour tryk – ONCE armbånd

Tekstilarmbånd: Vævede og trykte festivalarmbånd

Tekstilarmbånd og stofarmbånd bliver ofte betragtet som det “rigtige festivalarmbånd“. Du kender det helt sikkert fra store festivaler verden over. Det klassiske festivalarmbånd er vævet – og giver plads til mange detaljer, fx dit logo. Men vi oplever at flere og flere kunder vælger den digitaltrykte løsning. Med det trykte armbånd får kunderne mulighed for at lave et detaljeret design med endnu flere farver og detaljer på armbåndet, eksempelvis farver der toner ud og blender sig ind i hinanden. 

Tekstilarmbånd har den store fordel, at der er meget behagelige at have på – både for store og små. Samtidig er stofarmbånd meget slidstærke og kan sagtens sidde på håndleddet over en længere periode. 

Tekstilarmbånd kan lukkes med en easy-lock, der bare skubbes mod håndleddet. Når easy-locken er strammet kan den ikke løsnes igen, men den stadig strammes yderligere. Vil du gerne undgår at gæsterne kan stramme armbåndet for meget, kan du vælge en metallukning. Metallukningen er dog tidskrævende at lukke og kræver en særlig tang. 

Fra venstre:
Vævede festivalarmbånd – Trykte armbånd

Festivalarmbånd med RFID

Som et add-on vælger flere og flere af vores kunder at sætte en RFID-chip i/på deres festivalarmbånd. RFID-teknologi giver mulighed for hurtig elektronisk adgangskontrol, integreret betalingssystem i armbåndet samt indsamling af data om kundernes forbrug og adfærd. 

Selve RFID-chippen kan sættes på alle vores forskellige typer af armbånd. De fleste vælger dog et klassisk stofarmbånd. Chippen kan være en hård plade (fås også i en miljøvenlig version), en blød PVC-plade og chippen kan også syes ind i det vævede armbånd, for blot at nævne et par eksempler. Du kan få trykt dit logo eller design på pladen med chippen. 

Sammenlignet med et armbånd uden RFID-teknologi er det selvfølgelig en mere omkostningstung løsning. Men du får samtidig en masse fordele, som fx færre kontrollører og mindre risiko for snyd med armbåndene, fordi du kan registrere om armbåndet har været “tjekket ind” tidligere. Hvis du samtidig bruger chippen som betalingsmiddel vil du også få hurtigere betjening ved boder.

Fra venstre:
Digitaltrykt armbånd med hård RFID-plade – Vævet armbånd med blød RFID-plade – Vævet armbånd med hård RFID-plade

Vinylarmbånd og plastarmbånd

Vinylarmbånd og plastarmbånd er flotte og anderledes armbånd. Har du medarbejdere eller frivillige, der skal bære armbånd i og samtidig håndtere fødevarer i fx madboder er vinylarmbåndet det hygiejniske valg. Armbåndene kan også fås med aftagelige madbilletter/drinksbilletter.

Fra venstre:
Plastarmbånd med aftagelige billetter – Vinylarmbånd med RFID

Bæredygtige festivalarmbånd

Har din virksomhed en målsætning om en bæredygtig strategi? Så har du gode muligheder for at vælge forskellige bæredygtige festivalarmbånd

PET-armbånd er lavet af genbrugsmateriale og armbåndet trykkes ligesom et digitaltrykt armbånd. Det giver mulighed for mange detaljer på armbåndet. 

Bambusarmbånd er bløde og trykkes med silketryk. Sammenlignet med PET-armbåndet har du færre designmuligheder, men armbåndet har et mere bæredygtigt udtryk. 

Armbånd i økologisk bomuld minder lidt om armbåndene i bambus. 

Når du vælger et bæredygtigt armbånd kan du selvfølgelig også tilvælge bæredygtige RFID-plader og lukninger., fx vores bambuslukning. 

Fra venstre: PET-armbånd – PET-armbånd med bambuslukning – bambusarmbånd – bomuldsarmbånd

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.