ARMBÅND, EVENTS, FAQ, MARKEDSFØRING

Sådan kender du forskel på silikone og gummi

Silikonearmbånd og gummiarmbånd er populære som fx støttearmbånd eller som adgangsarmbånd i svømmehaller, hvor armbåndet også kan kodes til at kunne låse og åbne skabe. Men hvad er forskellen på silikone og gummi?

Sådan ved du om dine armbånd er fremstillet af silikone eller gummi

Hvis du har brug for at finde ud af, hvilket materiale dine armbånd er fremstillet af, kan du prøve at sætte ild til et armbåndet med en lighter.

Silikonearmbånd: Et silikonearmbånd vil ryge med hvid røg og asken vil også være hvid. Silikone er baseret på silicium, som er et af grundstoffer, der findes mest af på jorden.

Gummiarmbånd: Et gummiprodukt vil afgive sort røg, fordi det er baseret på olie, og det vil også drysse med sort aske.

Hos Ikast Etiket er vores armbånd altid fremstillet af ren silikone. Fordelen ved armbånd i ren silikone er, at armbåndene ikke indeholder stoffer, der kan give udslæt. Det synes vi er en ret væsentligt grund, også da denne type armbånd ofte bæres af børn og unge. Her kan du se flere eksempler på silikonearmbånd vi har lavet til andre kunder. Både med og uden chip. Vi pakker også gerne armbåndene enkeltvis som på billedet til højre, fx med et kort med “TAK for din støtte” eller en QR-kode, der linker til et website, hvor man kan få flere informationer.

Hvad kan man bruge silikonearmbånd til?

Fordele og anvendelsesmuligheder ved silikonearmbånd:

  • Armbåndet er i en elastisk kvalitet, så det kan tages af og på mange gange.
  • Armbåndet er hygiejnisk og er let at vaske. Især hvis I vælger armbånd med trykt tekst i stedet for graveret tekst.
  • Vi kan lægge en chip ind i armbåndet med RFID eller NFC, så det passer til jeres systemer. Det kan fx være systemer til skabe. I kan også bruge chippen i forbindelse med betaling af køb i baren eller cafeen. Enten ved at gæsten indsætter et beløb ved ankomst, som han eller hun kan bruge eller som registrering af køb, der afregnes ved check-ud.
  • Brug silikonearmbånd med RFID som klippekort i fx en svømmehal eller fitnesscenter kan få udleveret et armbånd med et “klippekort”, som de kan scanne hver gang de besøger stedet.
  • Støttearmbånd er armbånd med et budskab, der er lavet for at skabe opmærksomhed om et event eller en sag. Armbåndene holder sig pæne over lang tid, selvom de bliver båret hver eneste dag. Typisk vil armbåndene koste et symbolsk beløb med henblik på at samle penge ind til velgørende formål.

Silikonearmbånd egner sig ikke så godt til events, hvor det er afgørende at det udleverede armbånd er personligt og ikke må kunne overdrages til andre. Har du brug for armbånd, som dine gæster ikke kan tage af og på, kan du se vores udvalg af kontrolarmbånd.

Uanset om du har brug for armbånd til events, til en svømmehal, til dit wellnesscenter/spa eller skal bruge armbånd som støttearmbånd, så er du altid velkommen til at kontakte os. Har du allerede et system, som du skal bruge RFID-armbånd til, er det en fordel hvis du ved, hvilken type af chip, dine armbånd skal have. Ring på 97155312 eller send en mail på info@ikastetiket.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.