DIY, KREATIV

Kreativ gaveindpakning gør gaven helt speciel

Når vi giver vores venner og familier gaver, er det en måde hvorpå vi viser kærlighed, taknemmelighed og omsorg for vores nærmeste. Ved at tilføje et kreativt twist til gaveindpakningen kan vi gøre gaven helt speciel. Du kender garanteret øjeblikket fra Mr. Bean, hvor hans kæreste brændende har ønsket sig en ring, men i stedet modtager en krog til at hænge et billede op med i en smykkeæske. Hvis du vil lave sjov gaveindpakning, så tænk på dette eksempel. Hvordan kan du få gaven til at ligne noget helt andet end det, du rent faktisk skal forære væk?

Du kan også lave sjove til-og-fra mærker med små vitser eller skøre billeder fra året, der er gået. I stedet for at skrive direkte på gaven, hvem den er til, kan du også lave en lille gåde, eller sende modtageren på skattejagt rundt omkring i huset.

Adorable child in Santa hat holding Christmas gift. High quality photo

Herunder har vi samlet nogle flere eksempler på kreative indpakninger og sjove gaveindpakninger:

  1. Box in box in box: Vil du give modtageren en lille overraskelse inden gaven er åbnet? Hvis modtageren har ønsket sig noget bestemt, kan det være let at gætte, hvad der er i pakken. Prøv at skjule gaven inden i en større kasse eller en serie af mindre kasser. Brug forskelligt papir til hver kasse. Det vil være en sjov oplevelse for modtageren, når han pakker gaven ud – og ikke mindst for andre, der kigger på, når forvirringen stiger. Du kan også lægge (sjove) sedler mellem lagene.
  2. Naturmaterialer: Brug naturlige materialer som fx tørrede blomster, grankogler, blade eller fjer til at pynte gaverne med. Tørrede blomster fås i utallige farver og kan passe til næsten enhver lejlighed. Pak gaven ind i fx kraftpapir og bind et bånd af jute eller bånd i jordfarver om gaven. Brug kogler, grene eller barkstykker til at lave en lille dekoration, der kan bindes rundt om gaven. Du kan også tilføje en gren med tørrede bær eller frø, der både ser smukt ud og tilføjer en rustik fornemmelse.
  3. Genbrugsglæde: Hvorfor ikke genbruge materialer, du allerede har derhjemme? Brug gamle aviser, magasiner eller gamle stykker stof til at pakke gaven ind. Tilføj farverige bånd, perler eller andre elementer for at gøre det mere interessant. Du kan også bruge gamle tegneserier.
  4. Genbrugsgaveindpakning er både bæredygtigt og unikt! Gem tekstilbånd, når du selv modtager gaver, så kan du bruge båndene igen. Når du bruger genbrugsmaterialer til indpakningen, kan du med fordel lave personlige klistermærker til indpakning, som du kan sætte udenpå dine pakker. Du designer dine klistermærker online.
  5. Mal og tegn selv: Hvis du er vild med at tegne og male, kan du lave din egen gaveindpakning ved at male eller tegne på indpakningspapiret. Brug farver for at skabe unikke mønstre, blomster eller lav små tegninger, der matcher modtagerens interesser.
  6. Tema der passer til gaven: Giv dine gaver en tematisk twist ved at vælge en bestemt stil eller farvetema til gaveindpakningen. Du kan kreere et maritimt tema med marineblåt indpakningspapir, sejlbådsdekorationer og tyndt reb som bånd eller hvidt bånd. Det er fint hvis temaet for gaveindpakningen passer til indholdet i gaven. Lav dine egne klistermærker, som passer til temaet og sæt dem uden på indpakningen.
  7. Lav dine egne til-og-fra kort til blomsterbuketterne: Er du vild med at give blomsterbuketter, kan du med fordel lave dine egne klistermærker til blomsterbuketter. Pak blomsterne ind i kraftpapir eller avispapir og sæt dine klistermærker udenpå.

Gaveindpakning behøver ikke være kedeligt! Ved at tilføje et kreativt twist kan du virkelig gøre dine gaver endnu mere personlige. Brug ideerne som inspiration til at skabe fantastiske gaveindpakninger, der vil imponere dine venner og familie. Husk, at det er tanken og omsorgen, der tæller. Så lad din kreativitet flyde og gør gaveindpakningen til en del af gaveoplevelsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.