KONFIRMATION, KREATIV

Klistermærker med navn til konfirmationsfesten

Konfirmationen er for mange unge den første store fest i deres liv, hvor det er den unge, der er i centrum. Derfor er konfirmationsfesten noget helt særligt. Til konfirmationen bliver der brugt god tid på detaljerne, og den unge har ofte mange ønsker, så festen bliver personlig og mindeværdig. Ved at bruge klistermærker med navn er det let at personliggøre sange, slikposer, dekorationer og meget andet.

På fotografiet herover har Nannas mor fået lavet runde klistermærker. På billedet bliver klistermærkerne brugt til at sætte på rullede sange. Det er flot og festligt og sangene kan nu stilles flot i en sangskjuler. De flotte klistermærker kan også bruges på bordkort, slikposer, kort og kuverter. Det giver en rigtig god effekt visuelt at vælge et sort/hvidt motiv og tilføje farvede elementer, som blomsterne. Med den smarte designer hos Ikast Etiket er det nemt at designe dine klistermærker, så de bliver både flotte og personlige. Du kan fx også lave klistermærker på guld eller sølv folie, som giver en rigtig fin effekt.

Navnelapper til konfirmationsfesten

Til konfirmationsfesten skal der selvfølgelig også være bordkort med gæsternes navn. Skal det være anderledes og personligt kan I bruge navnelapper til at klistre på en lille gave, som gæsten kan tage med hjem. Det kan fx være en lille metalæske med pastiller, som gæsterne kan bruge længe efter festen er slut. Lav et design som passer med festens tema og tilføj dine gæsters navne. Nu kan I klistre navnelapperne fast på sodavand, slikposer, goodiebags, glas og meget andet.

På billedet herunder er der brugt en navnelap som et bordkort, ved at klistre navnelappen fast på glasset. Navnelappen er nem at fjerne igen når festen er slut, uden at efterlade spor på glassene. Det smarte ved at have en navnelap på gæsternes glas er, at gæsterne ikke får forbyttet deres glas undervejs. På denne måde kan I spare på opvasken. Det er smart hvis man ikke har så mange glas, at gæsterne hele tiden ved hvem der har hvilket glas. I kan også bruge forskellige ikoner til at illustrere om en gæst skal have alkoholfrie drikkevarer eller ej.

Navnelapperne kan sagtens tåle en tur i opvaskemaskinen, men vi vil anbefale at I tager navnelapperne af glassene, så snart festen er slut. Navnelapperne efterlader som udgangspunkt inden spor eller lim ved kort tids brug, men “better safe than sorry”.

Brug navnelapper i tøjet til Blå Mandag

Til blå mandag har mange konfirmander fået nyt tøj, jakke, sko og tasker. Mange forældre har haft spenderebukserne på og konfirmanden har fået lov at finde noget rigtigt lækkert tøj. Det ville derfor være drønærgerligt, hvis han/hun mister den nye hættetrøje eller bæltetaske. Med en navnelap med navn og telefonnummer i det nye tøj er det nemt at kontakte jer, hvis uheldet alligevel sker og dit barn får forlagt sine ejendele.

Del dine bedste kreative ideer til konfirmation med os

Vi er helt sikre på, at vores kreative kunder har mange ideer til at bruge klistermærker og navnelapper til konfirmation end vi selv har. Så har du nogle gode ideer og billeder, skal du endelig sende dem til os. Skriv gerne til Pernille på psp@ikastetiket.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.