EVENTS, RFID

Hvorfor skal du bruge et RFID armbånd?

Der er masser af fordele ved at bruge et RFID armbånd. Her har vi listet 5 gode grunde til hvorfor du skal bruge RFID armbånd.

  1. Reducér kø ved indgangen og gør det nemmere at tjekke ind: Med RFID-teknologi kan systemet aflæse flere tusinde tags på kun få minutter og I kan hurtigt lukke mange gæster ind på et afgrænset område.
  2. Minimer snyd og tyveri: Det er noget sværere at svindle med RFID-armbånd sammenlignet med armbånd med stregkoder og armbånd uden RFID. Når RFID-armbåndet først er aflæst har systemet registreret det og armbåndet kan ikke overdrages til andre uden for “hegnet”.
  3. Pengeløst event: Hvis I vælger at jeres gæster skal bruge armbåndet som betalingsmiddel kan I helt undgå kontanter i omløb. Et kontantløst event minimerer desuden risikoen for tyveri fra barer og tyveri gæster imellem.
  4. Skab en oplevelse og gør VIP-oplevelsen unik: Med RFID-armbåndet er det nemt at tilføje særlige oplevelser for den enkelte gæst. På en festival kan det være at kunden har købt adgang til særlige faciliter, som toiletter, VIP-område, særlige overnatningssteder eller barer. Når kunden først har købt adgang kan det blive aktiveret i chippen og kunden kan gå ind og ud af de særlige områder som ønsket.
  5. Du kan indsamle data over gæsternes adfærd: Med RFID-armbånd kan du blive klogere på dine gæsters adfærd. Du kan indsamle data over hvornår de kommer og går, hvilke barer de bruger og meget andet. Ved at sammenholde de forskellige gæsters data er det nemt for dig at fortælle andre, hvornår der er rush hour og i hvilke tidsrum, der fx er nem adgang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.