BÆREDYGTIGT, EVENTS

Hos Heartland er miljøet en grundlæggende kerneværdi – også når der skal vælges festivalarmbånd

Flere og flere festivaler efterspørger bæredygtige og miljøvenlige armbånd, når de skal vælge festivalarmbånd til årets store begivenhed. Heldigvis kommer der flere og flere bæredytige løsninger på markedet. 

Læs også omtalen af de klimavenlige festivalarmbånd hos jv.dk

Heartland er én af de festivaler, der har bæredygtighed som en grundlæggende kerneværdi og som lægger mange kræfter i at vælge bæredygtige løsninger. Festivalarmbåndene er fx produceret i PET, der er lavet af plastikflasker, som er omdannet til tekstilfibre.

”Vi arbejder med bæredygtighed på flere måder på Heartland. Fx i vores madboder på pladsen, hvor vores restauratører får omkring 80 % af råvarerne fra Fyn. Mange økologiske. Vi genbruger også kaffegrums til svampeproduktion og sørger for at vores materiel bliver genbrugt på andre festivaler”, fortæller talsmand for Heartland, Janne Villadsen, om nogle af de bæredygtige tiltag, som festivalen har.

 

Bæredygtig transport

Det er ikke kun selve produktet, der skal være bæredygtigt. Hos Heartland har Janne også fokus på hvordan produkterne bliver transporteret. I stedet for at flyve armbåndene hjem, blev de bestilt i god tid, så der var tid til at sejle dem til Danmark.

”Det gjorde vi af den årsag, at det var det bedste for miljøet. Vi prøver altid at vælge den løsning, som er bedst for kloden. Tiden, hvor man lukker øjnene for de problemer vi står i er forbi – derfor overvejer vi altid hvad der vil være det bedste at gøre – selv små tiltag gør en forskel,” understreger Janne og tilføjer: ”Det er vores opfattelse, at selvfølgelig skal en moderne virksomhed være bæredygtig”.

Stor efterspørgsel på de bæredygtige produkter

Hos Ikast Etiket er vi glade for at kunderne vil den vej og vælger de bæredygtige løsninger:

”Vi vil gerne være med til at gøre en forskel for miljøet. Derfor har vi udvidet vores produktsortiment, så vi forhåbentligt kan skubbe flere kunder i den grønne retning. Festivalerne vil stadig have eksklusive og lækre løsninger, der ikke nødvendigvis skriger bæredygtighed i udtrykket”, siger Vera Bjørt, der er dagligt er i kontakt med kunder, der efterspørger keyhangers og festivalarmbånd i miljøvenlige kvaliteter.

Ikast Etiket oplever en stigende efterspørgsel på de bæredygtige og miljøvenlige produkter og det giver os i høj grad mulighed for løbende at udvide vores sortiment. Hos Ikast Etiket finder du både bæredygtige keyhangers, labels og festivalarmbånd.

FAKTA

  • Find de bæredygtige armbånd lige her
  • Bæredygtige armbånd kan også laves i bambus, kork, PET eller økologisk bomuld.
  • Kork og bambus bliver også mere og mere populært. Både fordi produktionen tager hensyn til miljøet, og samtidig er bambus og kork 100% nedbrydeligt i naturen.
  • Se også vores recycle program

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.