CASES, EVENTS

Gør som Copenhagen Pride og red økonomien med støttearmbånd

Mange virksomheder og organisationer, der lever af events er i disse tider pressede. Uden events ingen indtægter. Copenhagen Pride er én af de organisationer, der på grund af Covid-19 mærker de økonomiske konsekvenser af forbud mod større forsamlinger. Sponsorer har trukket sig og man har måttet dække et stort tab med egenkapitalen.

Derfor håber man at salget af støttearmbånd kan være med til at sikre indtægter og redde økonomien. Sidste år solgte Copenhagen Pride 15.000 armbånd for cirka 750.000 kr.

Støttearmbånd giver værdi på flere måder

Med støttearmbånd får kunderne et fysisk bevis på, at de støtter op om budskabet eller sagen. Samtidig får organisationen indtægter fra overskuddet af salget af støttearmbånd. Med potentiale for et rigtigt godt overskud.

De fleste vil måske gerne give en 50’er uden at få noget til gengæld, men mange glemmer det eller får det måske ikke lige gjort – og det kræver mange ressourcer at opfordre til eller samle ind. Et støttearmbånd, der ligger ved disken er nemt at købe, når kunden alligevel står der. På den måde oplever køberen, at man får noget for pengene samtidig med at man støtter en god sag.

Nogle vælger at bære armbåndet, mens det for andre måske mere handler om, at her var en konkret anledning til at støtte organisationen. Ligesom Copenhagen Pride har valgt at gøre det, er det oplagt at lave samarbejder med andre organisationer eller virksomheder, der giver rabatter, særtilbud eller lignende hvis man bærer armbåndet synligt.

Støttearmbånd i jeres design

I en periode var støttearmbånd lig med silikonearmbånd, men der er bestemt mange andre muligheder for at lave et lækkert armbånd til fornuftige priser, så man kan sælge armbåndene og få et godt overskud til at støtte den konkrete sag. Støttearmbåndet til Copenhagen Pride er vævet med en genanvendelig lukning, så armbåndet kan tages af og på.

Har du særlige ønsker til armbånd, emballage og display, så spørg os! Så finder vi en løsning sammen.

Læs mere om den aktuelle situation for Copenhagen Pride.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.