ARMBÅND, EVENTS

Gør det let at håndtere højderestriktioner med armbånd

Følelsen af at have stået i kø til den store rutsjebane, i hvad der føles som timer, og så blive afvist lige før “take-off” er næsten uudholdelig for det barn, der ellers tålmodigt har stået i kø. Samtidig skal dine medarbejdere bruge meget tid på at tjekke og måle børnene inden forlystelsen kan køre. Sikkerheden har uden tvivl første prioritet, men det er bare en sjovere dag på arbejdet, når man ikke skal skuffe alt for mange børn.

I stedet for at måle børnenes højde ved hver enkelt forlystelse og attraktion, kan I have medarbejdere klar til at måle børnene, fx i forbindelse med indgangen . Ved “målestationen” påsætter I et armbånd, der passer til barnets højde. Med armbåndet om håndleddet er det let for både barn og forældre at aflæse, hvilke attraktioner han/hun må prøve. Ved forlystelsen skal medarbejderen bare se armbåndet i stedet for at finde målebåndet frem, når han er i tvivl om et barn er højt nok.

Farvekoder gør det let at afkode armbåndet

I de fleste forlystelsesparker er der forskellige niveauer af højde, der afgør hvorvidt en gæst, må prøve den enkelte forlystelse. Ved at lave flere armbånd med forskellige farver er det let at gøre det synligt hvilke “farver” der er påkrævet ved den enkelte forlystelse.

I kan fx lave armbåndene ligesom nedenstående. Men når I bestiller armbånd hos Ikast Etiket, laver vi dem altid efter jeres ønsker.

  • Over 90 cm = rød
  • Over 100 cm = orange
  • Over 105 cm = gul
  • Over 110 cm = grøn
  • Over 115 cm = blå
  • Over 120 cm = lilla
  • Over 130 cm = sort

Skal det være så enkelt som muligt kan I vælge papirarmbånd i forskellige farver påtrykt minimumshøjden. Skal det være lidt mere lækkert og sværere at efterligne er et tyndt satinbånd med en “børnevenlig” lukning et rigtigt godt valg.

Fordele ved højdearmbånd

  • Med højdearmbånd får I hurtigere afviklet køen ved forlystelsen og giver alle besøgende en bedre oplevelse.
  • Det er meget sjovere at vide om man må prøve en forlystelse INDEN man stiller sig i kø, end at blive afvist.
  • Mange forældre tager chancen og tager barnet med i køen, hvis barnet næsten er højt nok. Det undgår I, hvis barnet allerede ved ankomst er blevet målt.
  • I undgår konflikter ude ved den enkelte attraktion. Hvis barnet eller en forælder er utilfreds, kan I stille og roligt tage en snak med dem, der hvor barnet bliver målt og ikke ved en forlystelse.
  • Det er nemt for medarbejderne hurtigt at aflæse et armbånd med en farvekode fremfor at skulle måle det enkelte barn, der har taget chancen og stillet sig i kø.

Lav et skrivefelt med plads til et telefonnummer.

I kan evt. lave et plads til at forældrene kan skrive deres telefonnummer på armbåndet. Det er en fordel, hvis barnet bliver væk inde i parken, at jeres medarbejdere eller andre voksne altid kan hjælpe barnet med at finde sine forældre igen.

Er du interesseret i at finde en løsning til jeres park? Så tag fat i os på telefon 97 15 53 12 eller send os en mail på info@ikastetiket.dk. Vi vil gerne hjælpe med at udtænke en løsning, der passer til jeres behov og matcher jeres budget.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.