nils am see armbånd rfid
EVENTS, RFID, SIKKERHED

Fremtidens Hotel: Automatisk Check-In hos Nils am See

I de smukkeste omgivelser i Nationalpark Neusiedler See ligger hotellet Nils am See. Hotellet er højautomatiseret og anvender de nyeste teknologier. Både for at gøre opholdet så bekvemmeligt for gæsterne som muligt, men bestemt også for at reducere energiforbruget markant.

Hotellet bruger et innovativt, fuldautomatisk check-in-system, der er integreret med bookingsystemet. Et nøglearmbånd-udleveringssystem gør det muligt at modtage armbånd uden personaleindblanding. Ankommer gæsten sent om aftenen, kan han lukke sig ind med en kode, hvorefter han kan “trække sit armbånd” i automaten. Systemet sikrer også, at værelser, der ikke er booket, ikke bruger unødig energi på at varme eller køle værelset. Samtidig er hotellet bygget, så værelserne ikke overophedes, når solen skinner.

Alle værelser er udstyret med en specialudviklet iPad-app, der gør det muligt at styre værelsets funktioner, hvor gæsterne kan vælge “Forstyr ikke” eller “Rengøring”. Gennem app’en kan gæsterne også komme i kontakt med receptionen eller bestille roomservice. Det giver gæsterne et uforstyrret ophold, når personalet ved, hvornår gæsten har forladt værelset og ønsker rengøring. Det sparer også personalet for tid, at de hele tiden, kan se på en skærm, hvilke værelser der er klar til rengøring.

Det frigiver tid til personalet, der i stedet kan bruge deres tid på at servicere de gæster, der har spørgsmål eller særlige ønsker til deres ophold i det skønne rekreative område ved søen eller i hotellets pool.

Armbånd – et enkelt design med stor funktionalitet

I samarbejde mellem Ikast Etiket og Nils am See har hotellet fået udviklet armbånd, der passer i maskinen, der udleverer armbånd til gæsterne ved ankomst. Armbåndene er designet helt enkelt i en maritim stil, der passer til hotellets arkitektur og bruger visuelle udtryk som knob og maritime farver. Armbåndet er let at tage af og på, hvis det passer bedre til gæstens temperament at opbevare armbåndet i en taske.

Den hvide plade er designet med hotellets logo og navnetræk på hver sin side af RFID-tagget, og det er pænt at bære armbåndet uanset hvilken side, der vender op på tagget.

Hvert enkelt armbånd er monteret på et stykke pap og pakket i en lille pose. Dette sikrer at armbåndene let og enkelt kan anvendes i systemet, der udleverer armbånd til gæsterne ved ankomst til hotellet.

Armbåndet giver ikke bare adgang til værelset, men også til wellnessområdet.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Det er altid ekstra sjovt at hjælpe kunder som Nils am See, der har brug for noget lidt anderledes – og hvor vi hos Ikast Etiket sammen med kunden skal finde den helt rigtige løsning. Har du et lignende eller måske helt anderledes behov for armbånd med RFID, så tag endelig fat i os. Vi tager gerne en uforpligtende snak, for finde ud af, hvordan vi eventuelt kan hjælpe jer med at løse en opgave. Hos Ikast Etiket leverer vi ikke systemer til RFID, men vi kan sammensætte vores armbånd med RFID og NFC, så de passer til de fleste systemer på markedet. Herunder kan du se et udsnit at de frekvenser og chips vi kan levere. Men kontakt os alligevel, hvis du har brug for en chip, der ikke er på listen.

  • ICODE SLI
  • ICODE SLIX
  • ICODE SLI-S
  • Mifare Ultralight EV1
  • Mifare Ultralight
  • NTAG216
  • Mifare 1k S50
  • FM1108
  • Ntag203
  • Ntag213
  • Alien H3(9613)
  • Alien H3(9629)
  • EM4200
  • TK4100

Du kan læse mere om, hvordan hotellet bruger automatisering hos Loxone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.