EVENTS, MARKEDSFØRING

Design mundbind med logo

Mundbind med logo i dit design er en oplagt mulighed for at få dit logo ud at leve i en tid, hvor vi ikke kommer udenom at mundbind er blevet en fast del af hverdagen.

Her får du 3 tips til, hvad du bør overveje, når du gerne vil designe dine egne mundbind med logo.

1. Hvad skal der stå på dine mundbind med logo?

 • Logo (stort)
  Når du designer mundbind med logo kan du designe dem på flere forskellige måder. Du kan vælge at have et stort logo centeret midt på mundbindet. Det giver dit logo en virkelig god eksponering, når det er midt i ansigtet på bæreren og vil kunne ses tydeligt på afstand. Dog kan det afskrække kunder fra at bære et mundbind, hvor logoet fylder det hele.
 • Logo (diskret)
  Hvis du gerne vil have et mundbind med logo, hvor logoet ikke skal være dominerende, har du mange muligheder for at placere logoet mere diskret på mundbindet. Hvordan du placerer logoet på mundbindet afhænger selvfølgelig af, hvordan dit logo ser ud. Du kan fx sætte det langs syningen lodret i siden (eller begge sider) af mundbindet. Når du vælger denne løsning kan du have et andet motiv midt på mundbindet, men du kan også vælge at holde det neutralt, så det eneste der ses er dit logo.
 • Slogan
  I stedet for – eller sammen med – dit logo kan du selvfølgelig også vælge at trykke din organisations slogan.
 • Statement
  I stedet for et logo kan du vælge at dit mundbind med tryk til at dele et statement. Det kan fx være statements, der relaterer sig til at bære mundbind, fx “jeg smiler under masken”. Det kan også være statements i forbindelse med begivenheder, fx hvilket fodboldhold I støtter eller politiske statements. Ordet er frit.
 • Illustration
  En illustration der viser en sjov mund/og eller næse, gør det bare lidt sjovere at bære mundbind. Der er masser af muligheder for at lave en sjov mund. Det kan fx være en glad mund med et stort SMIL, ligesom de har gjort i Smilets By, Aarhus. En mund kan både være en illustration eller et billede. En sjov mund fra en abe eller en brølende tigermund vil også kunne vække smil hos dem der ser det sjove mundbind.
 • Mønstre
  Skal mundbindet bare være pænt at kigge på. Så kan du få trykt næsten alle tænkelige mønstre. Det kan være grafiske, malede, tegnede eller barnlige mønstre. Stilen er helt op til dig. Du kan også bruge mønstre som baggrund for dit logo, for at få et pænt resultat. Smarte mundbind er bare lidt sjovere at gå med.
 • Brug elastik og kantsnor
  Mundbind med tryk fra Ikast Etiket har et påsyet kantbånd og elastikker, som du kan vælge farven på. Vælg en farve der komplementerer dit tryk eller logo eller i samme farve som dit logo.

Husk du kan sagtens kombinere ovenstående.

2. Farvevalg på dine mundbind med logo

Når du skal bestille mundbind så tænk over farvevalget. Hvem skal bære dine mundbind? Er det dine medarbejdere, kunder eller noget helt tredje?

Et hvidt mundbind vil hurtigt kunne blive lidt snusket at se på. Det er ikke særligt pænt med med makeup-rester. Samtidig signalerer et pænt hvidt mundbind et renvasket og hygiejnisk mundbind.

Ansigtsmaske i stof med logo påtrykt.

3. Tænk i helheder

Når du designer dine mundbind med tryk, bør du tænke over at det skal være nemt at afkode og læse evt. tekst hurtigt og nemt. Det er ikke sikkert, at den der bærer mundbindet står stille længe.

Tænk i kontraster. Gør det nemt at læse teksten ved at vælge farver, der ikke ligner hinanden for meget – selvfølgelig med mindre du ønsker at tekst og eller logo skal stå diskret.

Vil du gerne have mange detaljer med på mundbindet – så overvej hvorfor. Skal det være noget der kan ses på lang afstand er det ikke en god idé. Er det vigtigere at alle detaljer er med fremfor synlighed på afstand, tager du selvfølgelig bare detaljerne med.

Vi håber du har fået inspiration til mundbind med logo i dit design. Er du i tvivl om noget, så tøv ikke med at kontakte os på mailen info@ikastetiket.dk eller giv os et kald på telefonen: 9715 5312.

Når du bestiller mundbind hos Ikast Etiket kan du vælge 3 lags mundbind

Læs Sundhedsstyrelsens artikel om brug af mundbind mod Corona (Covid-19).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.