CASES, EVENTS

Case: Weissenhauser Strand – Nej tak til køer ved indgangen

Weissenhauser Strand er et ferieresort i Nordtyskland. Parken byder især familier med børn velkommen, og indeholder et indendørs subtropisk vandland og Adventure Jungle land.

Ved ankomst modtager alle besøgende et indgangsarmbånd, der gør det muligt for dem at komme ind på de faciliteter, de har valgt og betalt for. Armbåndet er vævet og indeholder en RFID-chip, som gæsterne scanner ved indgangen til attraktionerne. For Weissenhauser Strand er det let at kontrollere, at ingen ikke-betalende besøgende kommer ind, der er ingen køer ved indgangen, og det tager kun en medarbejder ved indgangen at kontrollere.

Weissenhauser Strand har valgt et vævet armbånd af høj kvalitet med en integreret chip. Det betyder, at armbåndet er vævet dobbelt, og imellem de to lag er chippen fastgjort. Armbåndet er elegant, lille og passer perfekt til alle aldre, uden at chippen kommer i vejen, når du spiller og svømmer.

Låsen er en kliklås, der sørger for, at armbåndet forbliver på plads, og det kan ikke strammes for meget. Armbåndene skal klippes af håndleddet, når dit ophold på feriestedet er slut, og kan ikke genbruges. Perfekt til børn og voksne.

  • Armbånd med RFID = ingen kø ved indgangen
  • Bløde armbånd med usynlig chip
  • Giver adgang til det kunden har betalt for

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.